(video) The Wax Road are un nou video care face parte din proiectul #AltSession. Cu ce surprinde trupa din Ungheni

wazroad

Chiar dacă nu mai au loc concerte pe timp de pandemie, băieții de la The Wax Road lansează un video nou pentru piesa The world goes to the dogs în cadrul proiectului #AltSession.

The world goes to the dogs a fost lansată în mai 2020 și este o piesă despre speranță și regăsirea de sine în epoca noastră. Pe parcursul vieții, nu doar o singură dată ne putem simți dezamăgiți de persoanele pe care le întâlnim, dar sentimentele dispar odată cu trecerea timpului și rămân doar ca niște suvenire din trecut. Totuși, tindem să nu ne dăm bătuți și ne dorim să găsim dragostea adevărată.

Ideea de bază a piesei se regăsește în primele două versuri din refren – The world goes to the dogs/if there’s no little love (în traducere: „Lumea s-ar duce de râpă dacă nu ar exista un pic de dragoste”). În centrul universului este dragostea și ea ne va ajuta să trecem peste toate, să vedem binele și să găsim speranța acolo unde se pare că acestea nu mai sunt.

Piesa poate fi ascultată pe canalul de YouTube al trupei. Totodată, aceasta este disponibilă pe toate platformele de streaming, precum: Spotify, iTunesAmazon MusicGoogle MusicYandex Music ș.a.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente