În Moldova, a fost lansată o platformă online unde poți cumpăra sau vinde haine second-hand

gm
Foto: gumka.me

În Moldova, a apărut „o piață” online unde poți vinde sau cumpăra haine second-hand. Creatorii acestei platforme spun că aici, ca și într-o piață obișnuită, poți găsi haine de marcă și calitate bună, la un preț mic.

Utilizarea acestei platforme este complet gratuită. Pentru încărcarea anunțurilor pe platformă este nevoie de înregistrare (prin Facebook sau e-mail). După înregistrare, utilizatorii vor putea crea anunțuri pe pagină. De asemenea, utilizatorii care vor să vândă ceva vor trebui să indice numărul de telefon, dar și localitatea.

În schimb, pentru a vizualiza anunțurile nu este necesar să-ți creezi un cont.

„La moment, avem 10 categorii: Haine femei, Haine bărbați, Haine copii, Încălțăminte femei, Încălțăminte bărbați, Încălțăminte copii, Lumea copiilor, Accesorii, Pentru casă, Diverse. Referitor la condițiile de utilizare: lucrurile postate trebuie să fie de mâna a doua. Politica platformei noastre este promovarea ideii de durabilitate a lucrurilor (Sustainability matters!). Echipa noastră lucrează permanent asupra îmbunătățirii experienței de utilizare a platformei și suntem bucuroși să auzim feedback de la utilizatori. În paralel, noi lucrăm la crearea versiunii ruse și a aplicației mobile pentru Android și iOS”, ne-au explicat autorii proiectului.

Platforma poate fi accesată AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente