Doctorul Komarovski explică cum pot fi tratate persoanele infectate cu COVID-19 fără metode costisitoare

9632944

Doctorul Komarovski (Evghen Komarovski), unul dintre cei mai cunoscuți doctori din spațiul post-sovietic, a explicat într-un interviu cum oamenii care s-au însănătoșit pot aduce beneficii pacienților care suferă de COVID-19. În opinia lui, pacienții tratați și-au dezvoltat o imunitate împotriva virusului, iar plasma din sânge poate fi prelevată actualilor pacienți.

„În prezent, mulți oameni și-au dezvoltat deja o imunitate naturală care luptă cu succes împotriva virusului COVID-19. Dacă, în condițiile actuale, am avea posibilitatea să testăm depistarea anticorpilor din sânge la oamenii care deja s-au îmbolnăvit de coronavirus și care și-au dezvoltat o imunitate stabilă, ei ar putea avea un număr mare de anticorpi în sânge, lucru care ar ajuta pacienții prin terapia cu plasmă. Este cea mai eficientă metodă de tratament, mult mai benefică decât tratamentul cu aparatele de ventilare artificială a plămânilor”, a explicat medicul.

Terapia cu plasmă este o metodă naturală și sigură de revitalizare a celulelor proprii. Este un tratament revoluționar ce stimulează capacitatea organismului de autovindecare și regenerare.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente