Igor Dodon a răspuns politicienilor care îl critică de faptul că el se implică în gestionarea crizei epidemiologice din țară. În timpul conferinței, șeful statului a făcut aluzii la Renato Usatîi, cel care, în prezent, se află în carantină și prezintă critici aprige la adresa președintelui.

„Unele persoane politice sunt surprinse, indignate că președintele țării este implicat plenar în gestionarea acestei crize. Eu vreau să vă asigur, stimați oponenți și critici, cei care stați în carantină acasă (n.r. face referință la Renato Usatîi care se află în carantină) și nu aveți cu ce vă ocupa, noi am luat decizia să fim în prima linie și să gestionăm împreună cu medicii și cu polițiștii această criză. Ne expunem riscului. Pe cei pe care îi deranjează vreau să-i liniștesc, noi vom soluționa această problemă”, a declarat Igor Dodon.

Vă amintim că Renato Usatîi a revenit pe 12 martie din Marea Britanie și după a patra zi s-a izolat la domiciliu. Săptămâna trecută, Igor Dodon a venit într-o vizită oficială la Bălți unde nu s-a „înțeles” cu conducerea locală și, din spusele vice-primarului Nicolai Grigorișin, Igor Dodon l-ar fi amenințat cu răfuială.

În mai multe live-uri pe Facebook și la emisiuni, Renato Usatîi îl critica pe Igor Dodon că și-ar face PR politic pe timp de ciumă.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.