A fost lansată o inițiativă online pentru susținerea afacerilor locale și a antreprenorilor din Moldova

960_480-sustinem

Inițiativa „Susținem afacerile locale” a fost lansată astăzi de platforma online Redescoperă Moldova. Autorul ideii, Iulian Bercu, susține că această inițiativă are drept scop crearea unei platforme de discuții și acțiuni pentru a uni autoritățile, oamenii de afaceri și consumatorii.

„Virusul și carantina ne-a izolat ! A ridicat ziduri între noi, chiar și în familii, lipsindu-ne de confortul cu care eram obșnuiți, de plăcerea de a comunica şi de a ne ajuta! Acest virus a dat peste cap realitatea, seamănă frica și neîncredere în suflete, ajunge chiar să ne dezbine. Cu toate acestea, criza este o oportunitate de a învăța ceva nou şi de a ne regândi ca oameni, afaceri și stat!

Zilnic suntem martorii exemplelor în care oamenii uniți trec prin vremuri grele mult mai ușor și cu mai puține pierderi. Ceea ce pare imposibil de rezolvat de unul singur, devine posibil prin puterea lui ÎMPREUNĂ. Împreună putem muta munții dacă vom înțelege că avem nevoie unii de alții. Pentru a folosi toate aceste oportunități, lansăm ÎMPREUNĂ campania SUSȚINEM AFACERILE LOCALE!

O campanie de susținere a afacerilor existente și dezvoltarea afacerilor apărute în noua realitate! O campanie prin care îmi propun să oferim o șansă afacerilor locale să supravețuiască și să se dezvolte în continuare. Și asta o putem face doar unindu-ne eforturile ca și consumatori (toți avem nevoie să procurăm produse și servicii), ca stat (pe care l-am angajat și îl plătim ca să ne ajute), ca oportunități de creare a unor noi afaceri (în special în spațiul virtual datorită noului context). Suntem în situația în care nu avem o altă variantă de dezvoltare, acum, când devine clar că nu mai există piețe neafectate, care să ne aștepte cu brațele deschise și cu masa întinsă!”

Autorul proiectului susține că în cel mai scurt timp vor fi inițiate discuții și anunțate acțiuni menite să ofere un suport palpabil consumatorilor și afacerilor locale.

Mai multe detalii vedeți pe pagina Susținem afacerile locale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente