Deși se află în pragul tezelor și al examenelor, liceenii nu ezită să privească un serial, mai ales unul bun. Corespondenta din liceu Nicoleta Lisevici a întrebat mai mulți colegi despre serialele preferate ale acestora. În cele din urmă, tinerii au făcut o listă de seriale pe care merită să le vezi în 2020.

Fiind printre acești liceeni, pot spune și eu că ador să-mi petrec timpul privind seriale. Adesea aud întrebări de genul: „Dar când reușești să înveți?”; paradoxal sau nu, serialele și temele sunt combinația perfectă pentru mine.

În cele ce urmează, vă prezint câteva dintre serialele preferate de liceeni, sau mai exact motivul pentru care mulți dintre ei „uită tema acasă”.

# „Mr. Robot

Elliot Alderson este un lucrător în securitate online în timpul zilei și hacker în timpul nopții. Serialul ne povestește despre cum un simplu lucrător a distrus economia unei țări întregi, în același timp având grave probleme familiale și mentale.

# „Dracula

Acțiunile ne povestesc despre viața celui mai popular vampir – Dracula. În comparație cu romanul original, în ultimul episod Dracula ajunge în zilele noastre și ne redă o viziune nouă a istoriei lui.

# „Sex Education

Tematica acestui serial poate fi puțin controversată pentru tinerii noștri, dar el ne redă detaliile creșterii și dezvoltării tinerilor în plan fizic și moral. Mama eroului principal face terapii pentru persoanele care au probleme legate de sex și sexualitate, iar Otis încearcă să își ajute colegii în același mod.

# „The Witcher

Geralt din Rivia – viața lui a fost descrisă demult în cărți, dar de ce să nu o privim în serial? Acțiunile acestuia ne reprezintă tot răul și binele vieții adevărate. Pe parcursul episoadelor ne atașăm mai tare de el, deoarece ne putem vedea propriile trăiri prin prisma vieții lui.

Cu ce seriale ai completa lista?

Autoare: Nicoleta Lisevici