Ruslan Codreanu despre raportul de 100 de zile al lui Ceban: „Vreau să îi mulțumesc pentru că a dus la bun sfârșit o parte din proiectele inițiate de mine”

codreanu1

Fostul primar interimar Ruslan Codreanu a comentat prezentarea raportului de 100 de zile de la învestirea actualului primar Ion Ceban. Potrivit lui, mai multe proiecte prezentate astăzi de către Ceban nu i-ar aparține și au fost inițiate încă pe timpul când Codreanu se afla la cârma primăriei alături de echipa sa.

„Am ascultat cu atenție raportul de 100 de zile al primarului general. Vreau să îi mulțumesc pentru că a dus la bun sfârșit o parte din proiectele inițiate de mine împreună cu colegii în 2019, cum ar fi: scuarul Mezon, platforma eu.chisinau.md, îmbunătățirea infrastructurii de la Centrul de sterilizare. Regret totuși că noi, chișinăuienii, am auzit iarăși promisiuni electorale și nu rezultate obținute în această perioadă”, a menționat acesta într-o postare pe una dintre rețelele sociale.

Anterior, Ruslan Codreanu a comentat și faptul că actualul primar s-ar afla mai mult în deplasări decât la primărie.

„Moscova, București, Kiev, Kocaeli, Konya, București, Sankt Petersburg, Minsk, Moscova, Sankt Petersburg, București, Tel Aviv, Ierusalim, Netanya. Nu, orașele de mai sus nu reprezintă un traseu turistic. Ion Ceban vine pe câteva zile acasă, face promisiuni populiste și iar pleacă. 25 de zile din primele 100 de primar turistic”, a conchis Codreanu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente