(foto) Platforma U-Report Moldova oferă posibilitatea de a utiliza emoji și stickere prietenoase tinerilor

01

Aplicația de mesagerie și apeluri Viber, cu peste un miliard de utilizatori, a creat un pachet de stickere noi pentru a promova platforma U-Report. Întrucât o mulțime de utilizatori ai Viber-ului transmit în timpul conversațiilor stickere, s-a decis consultarea U-Reporterilor existenți pentru a afla ce cred despre acest lucru și ce abțibilduri sunt potrivite pentru U-Report.

„La momentul de față, anunțăm lansarea oficială a pachetului de stickere U-Report și în Moldova! Sperăm că această inițiativă va ajuta la dezvoltarea comunității U-Report Moldova și va oferi încă o cale tinerilor de a-și face vocea auzită într-un mod distractiv și colorat”, spun reprezentanții U-Report Moldova.

Colaborarea UNICEF cu Viber a accelerat numărul tinerilor care pot accesa rapid informația relevantă  lor și comunităților acestora. În doar trei luni de la lansarea pachetului de stickere la nivel global, s-au înregistrat peste 150 de mii de membri noi. O creștere fără precedent pentru comunitatea globală de U-Reporteri, generată prin simpla descărcare a pachetului de stickere.

Acestea sunt reprezentate de două personaje animate, un leu și un șoarece, care încurajează implicarea tinerilor prin răspândirea mesajelor inspiraționale precum: „Spune ce crezi”, „Fii bun”, „Răspândește dragoste”.

Amintim că U-Report este o platformă de mesagerie și sondare a opiniilor dezvoltată la nivel global de către UNICEF, care încurajează participarea și implicarea tinerilor în găsirea și propunerea unor soluții pentru problemele din comunitatea lor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente