Inspectoratul Național de Poliție informează șoferii să evite străzile aglomerate pentru descărcarea traficului și reducerea creării ambuteiajelor interminabile. Iată care străzi sunt vizate.

# Sectorul BUIUCANI:
— str. M. Viteazul, tronsonul cuprins între intersecțiile străzilor Columna și Albișoara;

# Sectorul CENTRU:
— bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, de la str. Ciuflea în direcția str. Armenească;
— str. Ismail, de la str. A. Bernardazzi în direcția bd. Ștefan cel Mare și Sfânt;
— str. București, de la str. Ciuflea în direcția str. Tighina.

# Sectorul CIOCANA:

— nodul rutier TUTUN CTC.

# Sectorul RÂȘCANI:
— str. Calea Orheiului, de la str. Calea Moșilor în direcția bd. Renașterii Naționale;
— str. Kiev, tronsonul cuprins între intersecțiile cu str. T. Vladimireascu și str. A. Russo.

Cei care se deplasează din sectorul Râșcani (Poșta Veche) în direcția intersecției cu sens giratoriu Cricova (km 11), pentru a ocoli intersecția străzilor Calea Orheiului și Studenților, pot să circule pe str. Doina și apoi pe șos. Balcani.

Șoferii care au intenția de a se deplasa din sectorul Ciocana în direcția intersecției cu sens giratoriu Cricova (km 11), pentru a ocoli intersecția străzilor Calea Orheiului și Studenților, pot să circule pe str. N. Milescu Spătaru și apoi pe str. Bucovinei.

Iar cei care se deplasează din sectorul Ciocana sau Râșcani, spre sectorul Buiucani, pot să circule pe str. Petricani și apoi pe șos. Balcani (M1).

Serviciul „InfoTrafic” al INP recomandă conducătorilor auto să utilizeze sistemul de iluminare al vehiculului în mod corespunzător, să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum și să nu efectueze manevre periculoase în trafic.

###

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit/-ă și pe canalul nostru de Telegram.