Sergiu Mocanu: „Plahotniuc și Viorel Morari sunt singurii care îl pot aduce pe Dodon în pușcărie”

Безымянныйfdf

Liderul Partidului Antimafie, Sergiu Mocanu, este de părere că Vlad Plahotniuc și Viorel Morari sunt singurii oameni care au informații necesare pentru a-l închide pe Dodon la pușcărie. Din acest motiv, președintele țării nu dorește revenirea fostului democrat în țară, dar va face tot posibilul ca Plahotniuc să fie arestat și judecat în Rusia.

„Viorel Morari și-a adunat o arhivă cu care a încercat să șantajeze noua guvernare. S-a întâlnit cu Maia Sandu, Andrei Năstase și Dodon. Nu e adevărat că Viorel Morari a fost arestat din motiv că a deschis un dosar pe finanțarea ilegală a socialiștilor. Se spune că Morari are o arhivă la ambasada americană și lasă s-o scoată și să arate tot ce are. Viorel Morari are ce spune la ora actuală”, zice Mocanu.

Iar ce ține de Plahotniuc, Sergiu Mocanu spune că acesta nu-și va putea găsi liniștea în vreo țară aliată cu americanii, dar și în țările din Asia pentru că ele deja sunt aliate cu Federația Rusă, țară cu care Plahotniuc are probleme. „În lumea arabă s-ar teme să se ducă pentru că dacă nu este aliatul SUA, atunci e aliatul Rusiei. Erdogan la sigur îl predă lui Putin, chiar dacă Plahotniuc i-a predat pe acei profesori turci. Bătălia pentru Plahotniuc va fi mare. Cel mai sigur loc pentru Plahotniuc este penitenciarul nr 13. Îi dau un sfat. Așa cum ai plecat pe furiș din țară, la fel pe furiș întoarce-te, iar prima conferință de presă fă-o din poarta penitenciarului nr 13. Altfel, să știi că Dodon, împreună cu SIS, Ministerul de Interne și FSB-ul rusesc va face tot posibilul ca Plahotniuc să fie lichidat în afara Republicii Moldova, ori să fie capturat și dus în Rusia. Pentru Dodon este o chestie de viață și de moarte, pentru că dacă Plahotniuc ajunge în Moldova, Dodon nu mai candidează la funcția de președinte și va trebui să ajungă și el la pușcărie după Plahotniuc. Plahotniuc și Viorel Morari sunt singurii care îl pot aduce pe Dodon în pușcărie”, a declarat Sergiu Mocanu în cadrul emisiunii proprii de pe YouTube.

###

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit/-ă și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente