(foto) Quiz de Caritate organizat de Ambasada Marii Britanii în Moldova. Testează-ți cunoștințele pentru un scop nobil

Quiz 2

Înregistrează o echipă de maximum șase persoane și participă la prima ediție a unui Quiz de Caritate în engleză, organizat de Hospices of Hope Moldova în parteneriat cu Ambasada Marii Britanii.

Hospices of Hope Moldova și Ambasada Britanică la Chișinău te invită să-ți testezi cunoștințele despre filme, geografie, muzică, cărți, cunoștințe generale și, desigur, Marea Britanie, la un quiz de seară cu scop nobil.

Evenimentul va avea loc pe 22 ianuarie 2020, cu începere la 18.30, la Gallo PUB (str. Albișoara 78/5), iar organizatorii promit o seară distractivă alături de prieteni, colegi, familie, în care fiecare își va putea demonstra cunoștințele. Oaspeții evenimentului vor răspunde la o serie de întrebări pe diverse subiecte, în engleză, iar în baza punctajului vor fi declarate echipele câștigătoare la sfârșitul serii. Mai mult decât atât, pe parcursul evenimentului va avea loc și o loterie de caritate.

Doritorii de a participa sunt invitați să înregistreze o echipă din maximum șase persoane la adresa de mail [email protected] sau printr-un apel telefonic la numărul +373 60 744 068.

Donația de participare este de 50 MDL pentru o persoană, iar toate fondurile colectate vor fi utilizate pentru dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliativă, oferite în cadrul Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova.

Puteți fi la curent cu toate detaliile despre eveniment pe pagina de Facebook al acestuia.

Evenimentul este organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru susținerea dezvoltării serviciilor de îngrijire paliativă, oferite celor care se confruntă cu o boală incurabilă în regiunile Republicii Moldova. Serviciile sunt oferite gratuit de către echipe mobile, multidisciplinare, integrate în Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova. 

###

De la lansarea proiectului „Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova”, peste 1 500 de persoane, care suferă din cauza unei boli incurabile, au primit alinare și și-au trăit fiecare clipă din viață în mod demn și fără durere, alături de familiile lor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente