Îți place să programezi? Încearcă-ți puterile la Game of Code

80108683_485191725445545_6398095042912714752_n

Entuziaștii în domeniul programării sunt invitați să participe în cadrul „Game of Codes” (GOC), un concurs de programare competitivă, organizat de Tekwill Academy Kids la data de 24 decembrie, începând cu ora 10.00, la Tekwill. Competiția este dedicată adolescenților și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 13 și 18 ani, fie că sunt începători sau au deja cunoștințe avansate în domeniu.

Participanții cu cele mai bune rezultate vor fi premiați. Toți cei interesați sunt invitați să se înregistreze pentru participare aici.

Competiția va consta din rezolvarea a circa șapte-opt probleme, iar rezultatele vor fi evaluate de un sistem inteligent online. Fiecare submisie va fi evaluată în conformitate cu rezultatele obținute și corectitudinea codului. Pentru a oferi oportunități unui număr cât mai mare de tineri pasionați de programare, fiecare participant „Game of Code” va fi înregistrat în una din categorii, conform vârstei și nivelului de cunoștință: „Juniori” și „Seniori”.

MIhail Lavric, medaliat cu bronz la Balcaniada de Informatică din Atena 2019, este unul din autorii problemelor de la GOC. El este convins că anume astfel de evenimente promovează informatica și domeniul tehnologiilor informaționale printre tineri, concurența fiind un stimul perfect, care îi motivează să devină cât mai buni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente