(audio) Istoria în podcasturi. De această dată află despre cucerirea Dobrogei și Dinastia Iulio-Claudiană

cucerirea dobrogei

Chiar dacă crezi că perioada de susținere a examenelor e departe, nu trebuie să uităm despre acest aspect în timpul anului. Este util să iei din cărți și ore particulare cunoștințele de care ai nevoie, dar pentru a le fortifica, ți-ar prinde bine și careva ore nonformale.

IstoriaMoldovei.md este un site care te va ajuta să înțelegi mai bine unele aspecte ale istoriei.

Podcasturile sunt realizate de Natan Garștea, un membru al comunității Clubului moldovenesc de jocuri intelectuale. Prin intermediul site-ului, Natan și-a propus să vorbească despre istorie.

„Mai important, voi plasa pe acest site materiale adiționale la podcast. Deși formatul audio este o soluție foarte reușită pentru a povesti istorie, îmi dau seama că deseori vor exista careva materiale auxiliare, importante pentru podcast. Acestea ar fi hărțile, în primul rând, dar și diverse imagini pe care le voi considera importante pentru narațiunea mea.”

În episodul nou, Natan vorbește despre Anul 1 al erei noastră, Organizarea Principatului, Bătălia din pădurea Teutoburg, Pax Romana, cucerirea Dobrogei și Dinastia Iulio-Claudiană.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente