(video) Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, a decedat la vârsta de 61 de ani

roxette

Solista trupei Roxette a murit astăzi, 10 decembrie. Marie Fredriksson avea 61 de ani și timp de 17 ani a luptat cu cancerul. Decesul a fost confirmat de reprezentanții artistei.

În 2002, Marie Fredriksson a fost diagnosticată cu tumoare cerebrală și a urmat un tratament. După tratament, cântăreața și-a revenit pentru o perioadă și chiar a concertat.

Roxette este o formație suedeză de muzică pop-rock, fiind alcătuită din Marie Fredriksson (voce) și Per Gessle (voce și chitară). Formată în 1986, s-a bucurat de popularitate în țara natală, succesul internațional venind cu albumul Look Sharp! (1988), de pe care au fost extrase pe single șlagăre ca „The Look” și „Listen to Your Heart”. În 1990 lansează piesa „It Must Have Been Love” de pe coloana sonoră a filmului „Frumușica” ce se bucură de asemenea de succes, fiind distribuită în peste nouă milioane de exemplare în toată lumea. „Listen to Your Heart” și „It Must Have Been Love” au fost difuzate de peste patru milioane de ori, separat, la radio.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente