(foto) Varlamov a publicat fotografii din Republica Moldova. Imagini superbe din aeroport și de la două vinării

77257969_439528510090727_3073184726765273088_n-750×422

Bloggerul rus Ilya Varlamov a publicat un articol cu impresii pozitive și mai multe poze din călătoria sa în Republica Moldova, de la sfârșitul lunii octombrie. El consideră că țara noastră nu este apreciată la nivelul cuvenit. Chiar dacă nu este cea mai bogată țară, afirmă bloggerul, acest lucru nu se simte imediat cum ajungi în Aeroportul Internațional Chișinău.

„Priviți cât este de frumos, aranjat și modern. Indiscutabil acesta este unul din cele mai confortabile aeroporturi din spațiul CSI”, a scris Varlamov, publicând multe fotografii din aeroport.

02

03

05

Cel mai mult, Varlamov a fost uimit de diversitatea restaurantelor din aeroport, de la cele cu specific național, la cele cu bere și burgeri. A remarcat curățenia impecabilă din toatele și a zis glumind despre veceul pentru copii că dacă avea unul la fel acasă când era copil, poate creștea om decent.

07

Lui Varlamov i-au plăcut și magazinele Duty Free, mai mari decât în alte aeroporturi, dar și zona de așteptare din aeroport. „Business-zona de așteptare este fantastică, cu canapele moi, televizoare plasmă și free bar”, a scris Varlamov.

53

58

56
50

55

În concluzia despre Aeroportul Chișinău, Varlamov reamintește ceea ce a spus acum câteva zile în filmul despre călătoria sa în Republica Moldova.

„Aeroportul Chișinău este un exemplu despre cum poți să transformi un proiect tipic sovietic, așa cum în Rusia sunt foarte multe. Acest aeroport vechi și vai de capul lui s-a transformat într-un hub modern de transport cu o zonă de odihnă mare și confortabilă, cu restaurante și diverse magazine mari”, a menționat Varlamov. El își îndeamnă cititorii să zboare cu escală prin Chișinău pentru că este ieftin, dând exemplu experiența sa proprie de acum câțiva ani când, de Revelion, a zburat în Franța cu escală prin Chișinău.

08

În călătoria sa în Republica Moldova, Varlamov a vizitat vinăriile Et Cetera și Mimi, centru de dezvoltare a industriilor creative „Artcor”, s-a plimbat pe străzile Chișinăului cu motocicletă retro și a făcut excursii la Piața Centrală și pe străzile orașului. El a avut doar cuvinte de laudă despre vinării și aeroportul modernizat, dar nu a ezitat să critice haosul parcării automobilelor de pe străzile Chișinăului.

32

16

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente