O mie de norocoși au primit premii de la Linella: În decembrie va avea loc marea tombolă la care poți câștiga un apartament, o mașină sau un voucher de 36 de mii de lei

Diez 960x480px

Rețeaua de magazine Linella a totalizat rezultatele campaniei promoționale „De 100 de ori mai aproape de tine”, care a început la 17 octombrie 2019. Peste o mie de oameni au câștigat, din cele șapte mii de premii instante, vouchere a câte 120, 500 sau 1 000 lei, iar în luna decembrie 2019, va avea loc marea tombolă, în care marele premii sunt un apartament, un automobil Skoda Fabia și un card de cumpărături în valoare de 36 de mii de lei.

Din 17 octombrie curent, clienții Linella au posibilitatea de a participa într-o campanie promoțională. La achiziționarea oricăror produse din magazinele Linella, în valoare de minim 120 de lei pe un singur bon fiscal, clienții primesc la casa de marcat, un talon răzuibil. Răzuind talonul, aceștia au posibilitatea de a câștiga vouchere în valoare de 120, 500 sau 1 000 de lei pentru cumpărături în magazinele Linella. Până în acest moment, cei mai mulți câștigători s-au înregistrat în magazinele din sectoarele Telecentru și Buiucani, iar în regiunile țării: Glodeni, Strășeni, Comrat, Hâncești.

Mai mult, în cazul taloanelor necâștigătoare a premiilor instante, cumpărătorii le pot înscrie la marea tombolă ce le va oferi posibilitatea de a câștiga: un card de cumpărături în sumă de 36 de mii de lei, care acoperă necesitățile zilnice pe perioada unui an, un automobil Skoda Fabia sau marele premiu – un apartament.

Linella le mulțumește tuturor paticipanților în campania promoțională și le urează succes celor care s-au înscris în marea tombolă. Evenimentul de extragere va avea loc la 28 decembrie 2019, la deschiderea celui de-al 100-lea magazin Linella, în raionul Poșta Veche, strada Socoleni 7. Participanții vor avea parte de un eveniment plin de surprize și distracții.

În caz că nu este prezent la eveniment, câștigătorul va fi telefonat imediat. Important este ca acesta să răspundă la telefon, în caz că nu răspunde la apel, va fi extras un alt talonaș. Câștigătorul trebuie să aibă neapărat la el bonul fiscal în baza căruia a înscris talonașul la tombolă și telefonic va confirma numărul bonului fiscal, pentru a putea fi verificat cu cel înscris pe talonaș.

Pentru cei ce nu vor putea fi prezenți, evenimentul de extragere va fi transmis în direct pe pagina oficială de Facebook Linella și pe pagina de YouTube Linella. Videoul va fi salvat, pentru ca ulterior oricine să poată sa revadă momentul de extragere și corectitudinea acestuia.

Linella amintește că angajații rețelei de magazine, dar și rudele de gradul I și II ale acestora, nu au dreptul să participe în această campanie promoțională. Organizatorii promit transparență și corectitudine la maxim în extragerea talonașelor câștigătoare și ulterior verificând înainte de înmânarea premiului, dacă norocosul câștigător a îndeplinit toate condițiile necesare și a respectat regulamentul în vigoare.

Linella va reveni curând cu detalii despre surprizele ce vă mai așteaptă în cadrul evenimentului din 28 decembrie 2019.

Despre Linella

Linella este o rețea națională, promotor al comerțului modern în Republica Moldova de peste 18 ani și are cea mai mare extindere geografică pe întreg teritoriul țării. Cu magazine prezente în peste 35 de localități, Linella are grijă să creeze cel puțin 15-20 de locuri de muncă, pentru ca localnicii să se bucure de siguranța zilei de mâine. Prin expansiunea continuă, Linella aduce un sprijin însemnat comunității locale prin amenajarea teritoriului, creșterea eficienței energetice la iluminatul public și prin parteneriate cu producătorii autohtoni. Mai mult, Linella este susținătoare a numeroase proiecte de educație, cultură, sport, ecologie și caritate. Astfel, rețeaua de magazine Linella este din ce în ce mai aproape de clienți, oferindu-le produse autohtone, mâncare tradițională moldovenească și produse proaspete, într-un mediu cât mai plăcut. Prin investiții permanente în tehnologii performante, Linella continuă să se orienteze spre calitate, diversitate, servire calitativă și prețuri avantajoase.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente