(foto) Tinerețe, idei de afaceri și multe premii. Cum s-a desfășurat concursul: „Azi student, mâine antreprenor” la ASEM

asem concurs (7)

Tinerețe, idei de afaceri și multe premii – toate la ASEM, în cadrul unui concursului studențesc  „Azi student, mâine antreprenor”.

Idei de afaceri pentru vârstnici sau cu implicarea lor, aceasta a fost tema finalei concursului. Cele mai bune trei idei de afaceri au fost premiate de către partenerii concursului. Echipele câștigătoare au obținut și premii bănești de 5 000, 3 500 și 2 500 de lei per echipă acordate de JT International Tranding SRL. Un premiu special pentru ideea de afaceri în domeniul IT a fost oferit de către SC „Internet Consulting” SRL.

asem concurs (1)

La ediția din anul acesta s-au înscris 16 echipe studențești, din patru universități: Academia de Studii Economice din Moldova, Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, Universitatea de Stat „B.P. Hasdeu” din Cahul și Universitatea de Stat din Comrat.

Evenimentul are drept scop dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale, capacităţii de a lucra în echipă şi a creativităţii. La baza concursului stă mini-jocul antreprenorial „Întreprinzătorul de fier”.

asem concurs (2)

Concursul, ajuns la cea de a 11-a ediție, este organizat de Facultatea Business şi Administrarea Afacerilor (BAA), Departamentul Management de la Academia de Studii Economice din Moldova, în colaborare cu Asociașia Națională a Tinerilor Manageri (ANTiM).

Juriul a fost format din partenerii concursului, întreprinzători şi profesionişti din domeniu.

asem concurs (3)

Ediția a 11-a concursului este susținută de: Centrul de Instruire și Consultanță în Afaceri – MACIP, Organizația de Dezvoltare a Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI).

Concursul economic studenţesc „Azi student, mâine antreprenor” se bucură de mare popularitate în rândul studenţilor, în perioada 2011-2018 au fost organizate 10 ediţii la care au participat peste 900 de studenţi.

asem concurs (4)

asem concurs (5)

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente