Explozie de energie! Nouă evenimente la care să mergi în această zi de vineri

8A4E0ECYK3
Foto: Matheus Bertelli

Știiiim că ați așteptat cu nerăbdare ziua de vineri! Și noi o așteptăm la fel de mult ca voi! Și dacă tot e sfârșit de săptămână, înseamnă că e timpul pentru o pauză bună. Așa că am pregătit pentru tine nouă evenimente perfecte la care te poți distra pe măsură.

# Dacă e vineri, atunci întoarcem miliardul!

Vineri, 22 noiembrie, la ora 14.30, va avea loc prezentarea filmului de scurt metraj „Miliard”, în cadrul Expoziției INFOINVENT. Evenimentul reprezintă un omagiu dedicat actorului Mihai Curagău, artist al poporului.

Poți urmări filmul la CIE Moldexpo. Mai multe detalii găsești AICI!

# Dacă e vineri, atunci ne vedem la Live Video Art Exhibition

Juladi (Elke Radke) e o artistă din Germania care activează de 15 ani în domeniul artei video, lucrările ei fiind prezentate în peste 30 de ţări. În activitatea sa artistică, Juladi îmbină dansul şi arta video, astfel încât performance-ul ei se manifestă precum un caleidoscop de forme şi culori, adesea creând ansambluri decorative. Este specializată în vizuale handmade, experimentând cu mişcările mâinilor şi ale corpului, cu sau fără obiecte precum: penaj, frunze, fibre textile, ţesături. În această zi de vineri, începând cu ora 18.00, ai ocazia să-i cunoști și tu lucrările. Totul se petrece la Artcor!

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, accesează acest LINK.

# Dacă e vineri, atunci e timpul perfect pentru teatru și COCO Chanel

Echipa Teatrului Independent Geneza Art vă invită să vedeți o compilație a artelor, creată din Teatru, Fotografie și Modă. Nume remarcabile sunt implicate la realizarea acestei idei, care presupune o serie de tablouri compoziționale create de fotograful George Secrieru, cu motivul „CoCosmos”.

Evenimentul va avea loc vineri, începând cu ora 19.00, la Teatrul Geneza Art. Detalii AICI!

# Dacă e vineri, e timp pentru acadele

Delia revine la Chișinău cu un nou concept de show – Acadelia. Atenție! Conținutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim. Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de zmeură și niște sâmburi de adevăr. Acest show este recomandat atât sănătății dumneavoastră psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indicele glicemic extrem de scăzut. Pentru o mai bună desfășurare de forțe, este încurajat pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce.

Totul începe la ora 19.00, în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac”. Detalii AICI!

# Dacă e vineri, atunci să fie și un film!

Încearcă la acest sfârșit de săptămână „Doctor Sleep”. Filmul are la bază romanul lui Stephen King, Doctor Sleep, în care acţiunea se petrece la câteva decenii faţă de cea din The Shining, iar protagonist este fiul lui Jack Torrance.

Filmul se rulează pe parcursul întregii zile în cinematografele Patria. Detalii despre program AICI!

# Dacă e vineri, asta înseamnă dansuuuuri!

GS695UUQZ3
Foto: Trinity Kubassek

Nu știm dacă vă place sau nu să dansați, dar vă recomandăm să faceți acest lucru cu toată încrederea! Mai jos găsești lista petrecerilor care vor avea loc în această zi de vineri.

# Dansuri cu Dj #thedark la Kira’s Club. Vă așteaptă Hip Hop & RnB.

Petrecerea începe la ora 22.00 și o găsești pe strada Veronica Micle, nr. 7. Detalii AICI!

# Dansuri cu Dj The Light la Barbar. Vă așteaptă muzică de diferite genuri, dar bună de tot.

Petrecerea începe la ora 23.00 și o găsești pe strada Mihai Eminescu, nr. 56. Detalii AICI!

# Dansuri africane la Art Labirint. Petrecerea începe la ora 19.00 și o găsești pe strada Sciusev, nr. 103. Detalii AICI!

Bonus: Dacă nu ești fan al petrecerilor gălăgioase și-ți place ca lucrurile să fie aranjate, organizate și mai elegante, atunci încearcă să mergi la o petrecere unde se dansează tango.

Totul începe la ora 20.00, pe strada Alexandru cel Bun, nr. 83. Detalii AICI!

Să aveți o zi de vineri extraordinară!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente