(foto) Un moldovean participă la Mister Supranațional 2019. Cum îl puteți vota

dfdfdfdfdf

Moldoveanul Gheorghe Crețu va reprezenta Moldova în cea mai importantă competiție internațională adresată modelelor masculine – Mister Supranațional 2019. Acesta poate fi votat online cu ajutorul unei aplicației care poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

În urma selecției naționale Mister Supranațional Moldova 2019, organizată de către agenția ExclusivEvent, agenția deținătoare a licenței Mister Supranațional în țara noastră, Gheorghe Crețu a fost desemnat oficial să reprezinte Moldova în cadrul competiției Mister Supranațional 2019, competiție care se va desfășura în acest an în Polonia în perioada 25 noiembrie-8 decembrie 2019. În competiție vor fi prezenți aproximativ 50 de candidați din tot atâtea țări.

Moldova participă în competiția Mister Supranațional în premiera absolută, Gheorghe Crețu fiind primul reprezentant al Moldovei care a fost acceptat în acest concurs internațional.

Mister Supranațional este cea mai importantă competiție internațională dedicată modelelor masculine, o competiție în care aspectul fizic al concurenților este la fel de important ca și aptitudinile lor intelectuale, sportive și condiția lor fizică. În acest an va fi organizată a patra ediție.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente