Deși săptămâna a început cu ploi, timp posomorât și cer înnorat, nu e cazul să stați plictisiți în casă. Colorați-vă zilele cu cele mai frumoase evenimente tomnatice. Echipa #diez a adunat evenimentele la care poți să mergi într-o zi posomorâtă de miercuri.

# Mâncare pentru Monștri

Image may contain: 1 person, phone

Un necunoscut misterios stă în fiecare zi la aceeași masă a aceluiași restaurant, angajându-se să îndeplinească cele mai mari și aproape imposibile dorințe ale celor care se așează la masa lui, cerându-le, în schimb, să îndeplinească sarcini ciudate. Până unde vor merge aceștia pentru a obține ce-și doresc? „Mâncare pentru monștri” este un spectacol despre fiecare, despre puterea, voința și slăbiciunea din noi. Tu stabilești limitele. Mai multe detalii găsiți aici.

# Petrecere: De-atâta

Image may contain: text

Miercuri e zi de lucru. De ce la C51 se petrece miercuri? De-atâta. În program: manele. De ce? De-atâta. Evenimentul începe la ora 19.30. Mai multe detalii vedeți pe Facebook.

# Filmul animat japonez „POP in Q”

Image may contain: one or more people, outdoor and nature

Pe 20 (miercuri) și 21 (joi) noiembrie, la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice (str. Alexei Mateevici 111, bir. 101 și 114, bl. 1) va avea loc prezentarea proiecției filmului animat japonez „Poppin Q”.

„Poppin Q” începe cu o poveste în care cinci eleve-absolvente de gimnaziu, care se confruntă cu diferite problemе, pe neașteptate se pierd în „Valea Timpului” întâlnindu-se cu „Poporul Poppin” ce controlează timpul. Pentru a învinge un inamic misterios care tulbură curgerea timpului și a se întoarce în lumea inițială, este necesar ca cele cinci fete să danseze într-un ritm. Intrarea la proiecție este gratuită. Mai multe detalii vedeți pe Facebook.

# Săptămâna mondială a bucătăriei italiene

Image may contain: text

Sărbătoriți împreună săptămâna bucătăriei italiene la #HostariaAmarcord! Organizatorii au pregătit un meniu special cu 10 % reducere la bucatele: carbonara, bucatini all’ amatriciana, risotto alla milanese, pasta al ragu bolognese, tiramisu, panna cotta. La restaurant vă mai așteaptă muzică italiană, bucate delicioase, vin select, bellissima! Mai multe detalii vedeți aici.

# Moldova Cyber Week: Forum Regional de Securitate Cibernetică

No photo description available.

În cadrul celei de-a șaptea ediție „Moldova Cyber Week” se desfășoară Forumul Regional de Securitate Cibernetică, care este organizat sub patronajul Guvernului Republicii Moldova de către Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică cu suportul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene. Se vor desfășura ateliere de lucru despre cele mai bune practici de identificare și răspuns la incidentele de securitate cibernetică precum și detectarea vulnerabilităților exploatate și reconstruirea etapelor de atac. Mai multe detalii găsiți aici.