Festivalul Internațional de Film Queer Voices a găzduit, timp de o săptămână, un atelier de filmmaking, destinat persoanelor interesate și entuziaste de domeniul cinematografiei queer. Atelierul a fost condus de Panayotis Evangelidis, regizor grec cu renume, cunoscut pentru așa producții, ca „Irving Park” și „Chip & Ovi”, proiectate la Cannes sau la Berlinale.

Cei șapte participanți au filmat proiecte video despre și cu comunitatea LGBTQI+, atingând tematici dureroase despre viața acesteia în Republica Moldova.

Proiecțiile filmelor participanților vor avea loc astăzi, la ora 18.30 la Zpațiu, pe strada A. Șciusev, nr. 103.

o problema de dragoste nu ma lasa sa dorm

Acest eveniment va fi urmat de proiecția documentarului „Jonathan Agassi mi-a salvat viața”, o producție germană despre viața și activitatea unui actor porno de succes. Filmul va fi urmat de o sesiune de întrebări și răspunsuri cu Anna Cojocaru Langer (mama protagonistului) și Tali Shamir Werzberger (membru al echipei de filmare).

De asemenea, în această seară sunteți invitați la performance-ul „O problemă de dragoste nu mă lasă să dorm”, semnat și interpretat de Cat Jugravu și Zhenya Salinski.

program