Deja poți achita facturile pentru gazele naturale și din străinătate. Care sunt modalitățile

09.08.18-1

Furnizorul de gaze naturale „Moldovagaz” informează consumatorii săi despre faptul că achitarea din străinătate a facturii pentru gazele consumate poate fi efectuată prin două modalități:

# 1. cu cardul bancar național, accesați paginile web ale băncilor comerciale din Republica Moldova: Energbank, Moldinconbank, Victoriabank, Moldova Agroindbank, EuroCreditBank, FinComBank, Comerțbank, Eximbank, Banca Comercială Română Chișinău, Mobiasbanca.

# 2. în lipsa unui card bancar național, accesați cabinetul personal RunPay și Paynet.

Pentru clienții din Moldova, „Moldovagaz” oferă posibilitatea de abonare la factura online, pe care o poți verifica pe poșta electronică. Acest serviciu este gratuit.

Pentru a vă abona sau pentru a vă dezabona la acest serviciu este necesar să completaţi formularul și să expediați o solicitare în format electronic la adresa de e-mailul [email protected], în care va fi indicat numele, prenumele consumatorului, nr. contractului de furnizare sau ID cont personal, e-mailul. Achitarea facturii se va efectua prin intermediul oficiilor poștale filialele Î.S. „Poşta Moldovei” și băncile Energbank, Moldinconbank, Victoriabank, Moldova Agroindbank, FinComBank, Comerțbank, Eximbank, Mobiasbanca, EuroCreditBank) sau prin internet, accesând paginile web ale băncilor menționate, sau prin terminalele de plată RunPay, Paynet și Qiwi.

Cu ajutorul acestui serviciu vei putea fi informat despre:

# suma facturii curente;

# suma datoriei acumulate și termenul de achitare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente