Dorin Bucsa este unul dintre cei mai buni boxeri din Moldova. A îndrăgit acest sport încă din copilărie după ce fratele său mai mare l-a adus la un antrenament. Dorin Bucsa are în palmaresul său peste 160 de lupte. Tânărul este maestru internațional al sportului, a cucerit șapte medalii europene la diverse vârste. În septembrie a avut loc Campionatul Mondial la seniori, iar Dorin s-a clasat în primii 10 cei mai buni boxeri din lume.

În cea de-a unsprezecea ediție #Sportul meu există, tânărul a vorbit despre cum a început să practice acest sport și cine sunt principalii săi susținători.

Antrenorul lui Dorin, Igor Untila, este antrenor principal al lotului național de seniori al Moldovei, secretar al comisiei europene de antrenori. În 2017, acesta a fost antrenor principal al selecționatei Spaniei de tineret.

În cadrul proiectului #Sportul meu există, invitații vorbesc despre sportul pe care îl practică și cum au reușit aceștia să ajungă la succesul pe care îl au. Acest proiect are drept scop promovarea sporturilor cunoscute și mai puțin cunoscute din Republica Moldova.