Participă la cea de-a IV-a ediție „Moldova in Fashion Conference” și transformă reciclarea într-un generator de materii prime

moldova in fashion conference

Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii ZIPhouse organizează cea de-a IV-a ediție a „Moldova in Fashion Conference”. Ediția din acest an, organizată la data de 16 noiembrie, vine să revoluționeze conceptul de inovare și sustenabilitate din industria fashion și să evidențieze posibilitățile de a transforma reciclarea într-un generator de materii prime.

moldova in fashion conferencemoldova in fashion conferenceInformațiile și tehnicile prezentate vor aduce un aport colosal la îmbunătățirea industriei autohtone și vor schimba percepția asupra proceselor din aceasta. „Moldova in Fashion” reprezintă cadrul perfect în care comunitatea fashion a Moldovei poate împărtăși cunoștințe, tehnici și viziuni asupra procesului de inovare a sustenabilității industriei locale și poate asimila informații validate la nivel internațional, dar care pot fi aplicate la nivel local.

73504923_2986776128016884_6444719876438228992_o

Evenimentul este destinat publicului larg pentru care industria fashion reprezintă un interes, întrunind speakeri internaționali precum Laurenti Arnault (UK), Geta Rasciuc (Olanda), Shalev Amnon (Israel), Nicholas Opopol (Moldova), Anna Shoykhet (Israel), Ricardo O`Nascimento (UK), Giovanni Ottonello (Italia), Philippe Pourhashemi (Belgia). Speakerii vin cu un bagaj de cunoștințe considerabile din domeniile smart textiles, 3D design, inovația și sustenabilitatea în business fashion și desigur cu cele mai noi tendințe pentru anul 2020. Mai mult, conferința este pentru cei care știu cum trebuie să arate viitorul industriei, sunt gata să contribuie personal și să fie parte din această transformare grandioasă care poate avea loc doar prin implicarea noastră colectivă.

Evenimentul este organizat de către Centru de Excelență în Design și Tehnologii ZIPhouse al Universității Tehnice a Moldovei, în parteneriat cu Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS) și suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltarea Internațională (USAID) și Guvernul Suediei, parte a Moldova Business Week 2019 organizată de către Agenția de Investiții a Moldovei, în parteneriat cu Box Catering, Cărturești Chișinău, Julius Meinl, Dryco Shop-Prune Uscate, Tromigou, Eternity Waterm, Martely.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Iulia Vrabie
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente