(video) „Împotriva lui Ceban la Primărie în turul doi.” Chirtoacă își îndeamnă electoratul să voteze pentru Năstase

Fără titlu

Dorin Chirtoacă a făcut primele declarații după închiderea secțiilor de votare. Acesta a menționat că suntem cu toții în așteptarea rezultatelor și susține că această campanie electorală a fost fraudată din start. În același context, Chirtoacă a menționat că potrivit primelor informații va fi turul doi la alegeri, în care se vor duela Ion Ceban și Andrei Năstase. Dorin Chirtoacă își îndeamnă electoratul să voteze pentru Năstase, motivând acest vot „împotriva lui Ceban”.

„Împotriva lui Ceban la Primărie în turul doi. Noi mergem la Președinție în 2020. Potrivit primelor informații de la secțiile de votare, clasamentul este următorul: Ceban, Năstase, apoi subsemnatul.

În cazul în care aceste informații se adeveresc, noi chemăm toți alegătorii din Chișinău să voteze, necondiționat, împotriva lui Ceban. Atenție, rugăm să fim citați corect: împotriva lui Ceban și nu altfel.

Noi, PL-ul și subsemnatul, ne-am fi dorit să ne ducem până la capăt munca la Primărie, dar în condițiile descrise mai sus, ne vom pregăti de următoarele provocări și oportunități: alegeri parlamentare anticipate, Președinția Republicii Moldova în 2020 etc.

Dodon trebuie scos în șuturi din Președinție, la fel ca Plahotniuc din Moldova. Cu demnitate, noi mergem mai departe.

Cu demnitate pentru dreptate!”

Reamintim că, astăzi, 20 octombrie, a avut loc primul tur al alegerilor locale în toate localitățile din țară, printre care și municipiul Chișinău. Cetățenii și-au ales primarii și consilierii locali pentru următorii patru ani. Pe lângă aceasta, în patru circumscripții din țară au (avut) loc și alegeri parlamentare. Urmăriți live toate noutățile de astăzi AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente