(video) Andrei Năstase și Maia Sandu, despre alegerile de astăzi: „Așteptăm cu nerăbdare rezultatele și dorim să ne apucăm de treabă”

maia , andrei

Candidatul blocului ACUM pentru funcția de primar, Andrei Năstase, și prim-ministra Maia Sandu au susținut un briefing de presă la sediul Partidului DA acum câteva minute. Aceștia au mulțumit alegătorilor pentru prezența la vot și sunt încrezători pentru ziua de mâine.

„Dragi prieteni, vrem să vă mulțumim pentru că ați ajuns la secțiile de votare, să le mulțumim concetățenilor care au mers să-și aleagă deputatul în circumscripția 50, le mulțumim tuturor celor care au mers să-și aleagă primarii și consilierii în țară. Alegerile sunt un exercițiu democratic, iar noi am luptat mult ca să păstram democrația, aceasta dovadă o arătăm astăzi la vot. Alegerile s-au desfășurat în condiții bune, cu mici excepții și lecții pe care le-am însușit. Ne-am străduit ca alegerile să fie libere, cetățenii să-și exprime votul fără temeri, iar acum așteptăm cu nerăbdare rezultatele și dorim să ne apucăm de treabă în localitățile unde nu va fi turul doi”, a menționat Maia Sandu.

„Mulțumesc locuitorilor din Chișinău și din suburbii care au votat, tuturor care au înțeles cât de important este să ne asumăm Capitala. Prezența de această dată a depășit numărul de alegători din primăvara anului trecut, aceste alegeri au fost mai bune. Cu toate acestea, nu a lipsit denigrarea, dar am rezistat și vom rezista în continuare. Fac apel la vigilență și bună înțelegere, pentru că urmează o numărătoare lungă. Am trecut astăzi un test foarte important pentru democrația din țară, să avem răbdare și să fim foarte concentrați în orele care urmează”, a adăugat Andrei Năstase.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente