Fotograful Nathaniel Kowalsky și modela Sorina Dima au decis să facă un proiect fotografic mai neobișnuit pentru Chișinău. Proiectul arată reacția oamenilor la ceva intim, care ar trebui ascuns dacă e să ne conducem după regulile societății, dar nu toți ascund; poate nici nu ar trebui.

„Ideea acestui proiect ne aparține la ambii; s-a născut prin discuții și înainte să mergem la Piață știam ce cadre vreau să prind. Din acest motiv nu a durat mult ședința foto, vreo 15 minute.

La piață am savurat din mai multe reacții, unele pozitive și cu o doză de flirt, altele de ură.

Proiectul este despre acceptarea de sine, corpul ne aparține și trebuie să-l iubim așa cum este, sau să-l muncim până la momentul când o să ne placă. În viața noastră nu trebuie să fie loc pentru frustrări, invidie și energie negativă. Nu ar trebui să ne intereseze ce se întâmplă în viața unui om străin.

Nu ar trebui să criticăm persoanele pentru felul lor de a fi. Este despre ce nu ar trebui să facem, prezentat printr-o manieră provocatoare.

Un corp frumos, expus publicului, e ca un masacru voluntar. Poate este despre ceea ce face fiecare dintre noi, postăm viața noastră personală și așteptăm să fim apreciați, dar nu și criticați direct.

Proiectul nostru arată reacția oamenilor la ceva intim, care ar trebui ascuns dacă e să ne conducem după regulile societății, dar nu toți ascund; poate nici nu ar trebui”, spune fotograful Nathaniel Kowalsky pentru echipa #diez.

IMG_0770 Shooting Piața Centrală 1 Shooting Piața Centrală 3

Copy of Shooting Piața Centrală 2