Ești interesat de istorie? Vino la expoziția temporară: „Propaganda electorală din perioada regimului totalitar bolșevico-comunist”

1

O nouă expoziție remarcabilă vine să îmbogățească sălile Muzeului Național de Istorie cu date și fapte referitoare la istoria Moldovei în timpuri de restriște.

Pe 5 octombrie, ora 12.00, toți cei interesați de istorie contemporană și modele politice sunt invitați la întrunirea dedicată expoziției temporare: Propaganda electorală din perioada regimului totalitar bolșevico-comunist (RSSM, anul 1947).

Materialele expuse: documente de arhivă cu referire la majoritatea localităților din RSSM, presa timpului care elogiază regimul bolșevic, note secrete ale persoanelor docile sistemului cât și lucrări editate recent, vor fi analizate și interpretate la o masă rotundă cu participanții la eveniment: istorici, juriști, studenți și toți cei care vor fi prezenți.

Autorul proiectului este Simion Carp doctor, conferențiar universitar, președintele Asociației Absolvenților Academiei de Poliției și preşedintele Asociaţiei Obşteşti „Tradiţii Militare”.

Este o ocazie unică de a afla subtilitățile sistemului electoral din RSSM și de a face o comparație proprie cu libertatea de a alege pe care o deținem astăzi.

Mai multe detalii găsiți pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente