Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru o zi reușită de marți

event main
Foto: https://stocksnap.io

Ziua de marți pare o zi obișnuită, însă aceasta poate fi condimentată cu multe emoții pozitive, trebuie numai să vrei. Echipa #diez are grijă ca zilele cititorilor noștri să fie pline de zâmbete și momente utile, de aceea ți-a pregătit o listă cu evenimente interesante, cu care să îți faci ziua de marți, 17 septembrie, mult mai frumoasă.

# On&Off the record. Mișcarea urbană. Transportul public

event 1

„Sunteți invitați la o nouă ediție ON&OFF the Record despre Mișcarea urbană și transportul public. Împreună cu experți, dar și responsabili din administrația publică locală, veți încerca să „furați” din experiența altora și să găsiți calea corectă pentru călătorii urbane confortabile”, spun organizatorii.

Evenimentul va avea loc mâine, începând cu orele 18.30, în cadrul Muzeului Regiei Transport Electric din Chișinău.

Pentru mai multe informații accesați LINKUL.

# Încălzirea globală: cauze și acțiuni de combatere

event 2

„Află care este realitatea schimbărilor climaterice și de ce suntem în plină desfășurare a unei crize climaterice nemaivăzute.
Descoperă cum tinerii din întreaga lume sunt vocea rațiunii în rezolvarea acestei crize și cum se poate de acționat la nivel local în fața schimbărilor climaterice”, îndeamnă organizatorii evenimentului.

Evenimentul este organizat de către Tinerii pentru EcoPlastic și va avea loc mâine, între orele 17.00 și 19.00 la Centrul Municipal de Tineret Chișinău, pe strada Petru Zadnipru, nr. 3/2.

Pentru mai multe informații dați click AICI.

# Concurs Umoristic marcă Top Toastmasters

event 3

„Ești invitat la cel mai tare concurs umoristic marca Top Toastmasters. Vino pe 17 septembrie, ora 18.45 pe str. Armenească, nr. 42 pentru o porție de voie bună și umor. Vino singur sau cu un prieten și vei petrece o seară extraordinară! Intrare este liberă”, spun organizatorii evenimentului.

Pentru mai multe detalii dați click AICI.

# Curs de pictură în ulei pentru începători

event 4

Participă la cursul de pictură pentru începători și învață cum să pictezi tablouri în patru stiluri diferite.

„Veți învăța să distingeți instrumentele și materialele necesare pentru realizarea unei opere de artă, veți însuși bazele picturii în ulei și veți învăța cum să amestecați/combinați armonios culorile”, promit organizatorii.

Cursurile încep de mâine, 17 septembrie, ora 12.00 la art-studioul „Șapte culori de fericire”, pe str. Pușkin, nr. 12.

Pentru mai multe detalii dați click pe LINK.

# HUSTLERS: STRIPTEASE PE WALL STREET

„Inspirată dintr-un articol publicat în revista New York Magazine care a devenit viral în 2016, acțiunea filmului Hustlers urmărește un grup de foste stripterițe care se ambiționează să se îmbogățească, folosind însă metode mai puțin ortodoxe… își jefuiesc foștii clienți”, scrie patria.md.

Pentru mai multe detalii accesați LINKUL.

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Iulia Vrabie
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente