Zilele de duminică nu trebuiesc irosite în zadar, căci sunt cu adevărat speciale. Pe lângă faptul că ne ajută să ne încărcăm bateriile pentru o nouă săptămână, ne oferă prilejul să ne bucurăm de diferite evenimente organizate în oraș. Echipa #diez, tradițional, are grijă ca aceste evenimente să ajungă la voi, de aceea am pregătit alte cinci evenimente cu care vă puteți colora ziua de 15 septembrie.

#IarmarEco 2019

iarnar eco

„Ca în fiecare an, organizatorii EcoVisio vă vor desfăta cu lucruri sănătoase, frumoase, de calitate, cu multe activități educative și captivante pentru cei mici și cei mari”, spun organizatorii.

Evenimentul va avea loc duminică, între orele 10.00 și 18.00 la Kentford, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 202. Mai multe detalii despre eveniment aflați de AICI.

#Independencia de México at Chişinău

indep mexic

„Localul Mexico Food Factory sărbătorește mâine Ziua Independenței Mexicului, cu acest prilej toți oaspeții localului vor primi Tacos gratis între orele 18.00 și 20.00”, promit organizatorii. Localul este situat pe bd. Dacia, nr. 44. Pentru mai multe informații accesați LINKUL.

#Discurs fără frică

discurs

„Învață cum să-ți depășești teama de a vorbi în public, să te conectezi cu ascultătorii la maxim și să ții un discurs de succes”, îndeamnă organizatorii.

Participă la cursul „Discurs fără frică” susținut de specialista în comunicare Zinaida Soroceanu în cea de-a doua zi de desfășurare și dezvoltă-ți abilitățile de comunicare, în data de 15 septembrie, pe strada București, nr. 60. Mai multe informații aflați AICI.

#Masterclass Gastronomic De Bucătărie Europeană

masterklass

„Se dă startul noilor master class-uri din acest sezon! Pe 15 septembrie, ora 12.00, sunteți așteptați la prima lecție gastronomică din această toamnă, cu o serie nouă de rețete deosebit de delicioase”, spun organizatorii evenimentului. Pentru mai multe informații accesați LINKUL.

#IT: CAPITOLUL 2 ÎN 2D

„După întâmplările groaznice din 1989, copiii din Clubul Rataților au crescut și au părăsit orășelul natal însă, 27 de ani mai târziu, un apel telefonic cu o veste îngrozitoare îi aduce pe Bill, Beverly, Ben, Richie, Eddie și Stan înapoi în Derry. Prietenii din copilărie trebuie, așadar, să revină în orașul natal, la decenii de la evenimentele din primul film pentru o nouă confruntare cu Pennywise”, se relatează în descrierea filmului.

Nu ezita să urmărești acest film la cinematografele Patria din capitală. Pentru mai multe detalii, accesați LINKUL.