Cum va fi amenajată zona de pe malul lacului Bălăbănești pentru Bostaniada 2019. Vezi harta festivalului

bostanel

Cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Etno Gastronomic Bostaniada 2019 se va organiza și anul acesta în Moldova. El va avea loc pe malul lacului Bălăbănești, raionul Criuleni, în zilele de 21 și 22 septembrie. Organizatorii anunță două zile pline de distracție, surprize noi, bucate gustoase și o expoziție cu 15 tone de bostani și dovleci.

Bostaniada este evenimentul care are scopul de a promova și a susține tradițiile și obiceiurile moldovenești, munca agricultorilor și roadele bogate din Republica Moldova, cultura și specificul folclorului moldovenesc.

Astfel, organizatorii festivalului doresc să contribuie la dezvoltarea culturii în Republica Moldova și să susțină meșteșugarii de artizanat, artiștii de muzică populară și artiștii de muzică ușoară.

bostănel 2

# Prețul biletelor:

# pentru o zi – 70 de lei;
# pentru două zile – 100 de lei.
Copiii până la 12 ani au acces gratuit la festival.

Biletele vor putea fi procurate la intrare, dar și online.
Totodată, organizatorii au anunțat și asigurarea cu transport, dus-întors pentru cele două zile ale festivalului. Graficul transportului și prețul acestuia se găsește pe site. Rezervările pot fi făcute doar online, din timp, accesând linkul.
Mai mult, locuitorii comunei Bălăbănești vor beneficia de bilete gratuite la festival, prin prezentarea buletinului de identitate cu reședința în Bălăbănești.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Iulia Vrabie
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente