Valerii Klimenko va candida la funcția de primar general al Chișinău din partea Partidului Șor

147828

Partidul Șor a anunțat numele candidatului pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău. Acesta este Valerii Klimenko.

„Vom participa în toată țara la alegerile locale din 20 octombrie. Noi suntem siguri că, candidatul nostru la funcția de primar general al Chișinăului va câștiga alegerile. Vom avea posibilitatea să implementăm toate proiectele bune pe care le-am realizat la Orhei”, a declarat Marina Tauber.

Ilan Șor a declarat într-un mesaj video că „acest candidat este omul care se ține de cuvânt. Îmi este rușine de politicienii actuali care au transformat Chișinăul într-o gunoiște. Noi vom demonstra încă o dată cum se repară rapid străzile. Noi nu ne vom lăuda cu achiziția a două troleibuze. Noi vom crea un nou parc de transport public. Vom face din Chișinău cea mai frumoasă capitală din CSI.”

Valerii Klimenko a declarat: „În Chișinău nu au fost oameni de treabă, doar ne mințeau și ne mințeau. Eu vreau să termin cu toate aceste probleme pentru totdeauna. Promit chișinăuienilor că voi deveni un manager profesionist.”

Taguri: #Alegeri 2019
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente