Agenția Servicii Publice va avea un program de lucru diferit de lucru în zilele de 17 și 26 august

calendar_0

Agenția Servicii Publice va activa în ziua de sâmbătă, data de 17 august, cu program de muncă redus: 8:00 – 16:00, iar pe 26 august va fi zi liberă.

Toate centrele multifuncționale, inclusiv și alte subdiviziuni teritoriale ale ASP vor activa cu programul obișnuit de muncă: 800-1700, cu excepția salariaților din cadrul Serviciului eliberare a actelor de identitate Centru (municipiul Chișinău, str. Alexandru cel Bun, 56), care vor activa conform programului de muncă: 700– 1700.

Serviciile de înregistrare, autentificare și certificare a persoanelor juridice și a întreprinzătorilor individuali, precum și serviciile cadastrale vor fi prestate de la 800 până la 1600 în cadrul centrelor multifuncționale ale ASP.

În ziua de 17 august vor fi prestate toate serviciile, conform competenţelor, cu excepția celor în termen de 24 de ore.

Având în vedere faptul că în luna august foarte mulți concetățeni  sunt în concedii de odihnă și revin din străinătate pentru a fi alături de familii, iar unii profită de ocazie și vor să-și reînnoiască actele de identitate, pe data de 26 august curent de la 700 până la 1600 doritorii se vor putea adresa la SEAI Centru, municipiul Chișinău, care va presta toate serviciile conform competențelor stabilite, cu excepția celor în termen de 24 de ore. Decizia a fost luată de conducerea ASP.

Totodată, comunicăm că programul extins de muncă (700-1700) implementat în SEAI Centru în perioada estivală, se extinde până la data de 1 septembrie.

Reamintim, că informații detaliate cu privire la programul serviciilor prestate de Agenția Servicii Publice, lista documentelor necesare, termene, tarife și înlesniri, precum și programarea prealabilă pot fi vizualizate pe site-ul instituției: www.asp.gov.md sau la numerele de telefon 14909 și (+373) 022-25-70-70.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente