Este chemat și la poliție! Cine este tânărul care ieri a stat pe „scaunul izolării” de pe un perete din Chișinău

dwadwa

Alexandru este un tânăr alpinist care nu se teme de înălțime, dar se teme de camera video. Încurajat de soția sa Irina, acesta a început să publice video-uri prin intermediul cărora încerca să-și depășească frica. Ideea de a instala un scaun la înălțime, pe peretele unei clădiri i-a apărut încă doi ani în urmă, însă un tânăr din Samara, vreditel_li, i-a luat-o pe dinainte. În schimb, Alexandru a înțeles că nu mai trebuie să amâne nimic, să-și îndeplinească toate ideile fără ezitare și a decis că totuși proiectul cu instalarea scaunului merită realizat ca un prim pas.

„Scaunul izolării. Izolare, nu singurătate.
Mulți din noi, deseori, au nevoie de un astfel de scaun.
Izolarea este o necesitatea firească de a te concentra pe lumea interioară, de a găsi răspunsul la unele întrebări ce te macină, de a simți ce vrea inima, de a medita, de a da frâu liber imaginației și de acrea.
Un scaun, care te ajută să-ți învingi temerile și să te îndepărtezi de obiceiul de a te ghida după stereotipuri.
Scaunul, în care te simți liber.”

În realizarea acestei idei, Alexandru a fost susținut de către câțiva prieteni alpiniști și, bineînțeles, soția sa. Scaunul deja l-au demontat – urmează a fi protagonistul și altor proiecte. Această instalație a atras atenția nu doar a trecătorilor, dar și a poliției. Săptămâna viitoare, Alexandru este așteptat la secția de poliție.

Indiferent de urmări, tânărul nu vrea să se oprească și intenționează să transpună în viață toate ideile sale trăsnite.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Djein Vacari
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente