(foto) UTM a găzduit o delegaţie a Oficiului Special de Auto-Guvernare pentru Educație din Coreea

UTM principal

Universitatea Tehnică a Moldovei a găzduit o delegaţie a Oficiului Special de Auto-Guvernare pentru Educație al provinciei Jeju, Coreea. Membrii delegației au vizitat campusurile universitare, Centrul de Excelență și Instruire în TIC – Tekwill, FabLab Chisinau, Clubul Ingineresc Micro Lab, laboratoarele și noile săli de curs ale UTM.

Scopul vizitei a fost de a identifica împreună modalităţi de colaborare academică, stabilire parteneriate în domeniul STEM, dar și Tehnologiei Informației – IT.

UTM 4
UTM 7

Membrii delegaţiei, însoțiți de dna Angela Prisacaru, Direcția Învățământ General, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, au fost întâlniți de rectorul, Viorel Bostan și prorectorul Dinu Turcanu, care le-au organizat o vizită de studiu în campusurile universitare, Centrul de Excelență și Instruire în TIC – Tekwill, FabLab Chisinau, Clubul Ingineresc Micro Lab, dar și laboratoarele și noile săli de curs ale UTM Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică (FCIM).

UTM 8
UTM 11

Decanul FCIM, Dumitru Ciorbă, le-a vorbit oaspeţilor despre activitatea academică şi programele curriculare oferite de Facultate, iar dl rector a făcut o prezentare a activităţii universității atât în plan academic cât și ştiinţific.

UTM
UTM1

Membrii delegației au rămas impresionați de patrimoniul UTM, menționând importanța dezvoltării universității – unica instituție de învățământ superior tehnic, dar și Ingineriei pentru dezvoltarea economiei naționale, punctând cu fermitate că Inginerii Creează Viitorul.

UTM2
UTM3
UTM6
UTM9

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente