(foto, video) De ziua sa își dorește să ajute pe alții. O tânără din Moldova își vinde colecția de viniluri pentru un scop caritabil

main colaj

Inga Albu este o tânără originară din Sîngerei, care emigrat în Scoția. Recent s-a întors acasă și a fost marcată de mai multe momente triste. Acest lucru a motivat-o să-și pună o nouă dorință de ziua sa, pe care o va sărbători peste două zile. Mai exact, a hotărât să-și vândă colecția de viniluri pentru a face fericite persoanele care uită să zâmbească din cauza necazurilor.

Inga este pasionată de lucrurile vintage, iar colecția respectivă a adunat-o timp de mai mulți ani.

„Am început dintr-o glumă, pentru ca îmi erau dragi. Pur și simplu îmi aminteau de copilărie. Apoi am găsit câte ceva din Michael Jackson, Whitney Houston, Madonna.. etc , albume exact din anul în care m-am născut – 1990. Însă dețin unele și mai vechi”, ne spune Inga.

colaj1

colaj2

Peste două zile își sărbătorește ziua de naștere, iar în acest an a hotărât să-și facă un cadou mai special: „Am dorit să fac ceva special pentru o amintire frumoasă și sper pentru a putea ajuta pe cineva mai trist din Moldova. Voi renunța la această colecție cu gândul că voi putea realiza ceva productiv”, ne mai spune Irina.

Suma de bani pe care o va strânge, în urma vânzării celor 80 de viniluri, o va dona celor care au nevoie de acești bani.

„Dacă va fi una simbolică – va fi pentru unii copii care urmează să meargă la școală și nu își permit lucrurile necesare (de la lucrurile pentru igiena, până la încălțăminte). De asemenea un rol important va fi acordat celor foarte bolnavi, rămași singuri”, ne explică Inga.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente