Maia Sandu anunță selectarea unei candidaturi pentru funcția de Șef al Biroului. Unde poți depune dosarul

64dcf243ee1373a15e277de5cb7f75e6

Prim-ministra Maia Sandu a anunțat pe pagina sa de Facebook că se caută o persoană pentru funcția de Șef al Biroului Relații cu Diaspora, în cadrul Cancelariei de Stat. Prim-ministra îndeamnă candidații interesați, care întrunesc condițiile necesare, să participe la concurs.

„Știm cu toții cât de importantă este diaspora pentru Moldova, de aceea vreau ca această structură să reprezinte cu adevărat interesele moldovenilor aflați peste hotare și să fie o punte de transfer al cunoștințelor și experienței acumulate de cetățenii noștri aflați în afara țării spre instituțiile din Republica Moldova” scrie Maia Sandu în postare.

Prim-ministra invită toate persoanele interesate, care întrunesc condițiile necesare, cunosc problemele cu care se confruntă diaspora și sunt gata să creeze legături durabile între Moldova și cetățenii ei, să participe la concurs, oriunde s-ar afla în prezent.

„Biroul Relații cu Diaspora are nevoie de un conducător responsabil, integru, profesionist și conectat la problemele diasporei” a mai adăugat Maia Sandu.

Persoanele interesate pot depune dosarul AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente