Paulina Eșanu este o tânără sambistă din Moldova. Sportiva a cucerit recent medalia de bronz la Jocurile Europene de la Minsk. În tot ceea ce face tânăra este susținut de familie, de la care vine și pasiunea pentru sport. În cea de-a șasea ediție, Paulina vorbește despre cum a muncit ea pentru a obține medalia de bronz la Jocurile Europene de la Minsk.

În cadrul proiectului #Sportul meu există invitații vorbesc despre sportul pe care îl practică și cum au reușit aceștia să ajungă la succesul pe care îl au. Acest proiect are drept scop promovarea sporturilor cunoscute și mai puțin cunoscute din Republica Moldova.

Vezi edițiile anterioare mai jos:

(video) #Sportul meu există. Marin Robu despre cum să ajungi vicecampion mondial la haltere printre tineret

(video) #Sportul meu există. Adrian Gumanița vorbește despre Inline Downhill. „Când am urcat pe podium cu drapelul Moldovei a fost emoționant”

(video) #Sportul meu există. Mihail Volontir despre cum să ajungi campion mondial și european la karate shotokan

(video) #Sportul meu există. Denis Palancica vorbește despre MMA. „Îmi place acest sport pentru că în fiecare zi faci ceva nou”

(video) #Sportul meu există. Dan Olaru vorbește despre tirul cu arcul. „În primii doi ani nu aștepta rezultate colosale”