Vlad Filat despre stilul de viață al fiului său: Să nu uităm, eu în politică am venit din afaceri

filat

Fostul prim-ministru, Vlad Filat, spune că banii folosiți de fiul său Luca, despre care s-a scris că au fost confiscați de către autoritățile britanice, nu sunt din Moldova. Totodată, acesta spune că este de datoria instanțelor care acționează obiectiv să dea verdictul. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii ÎnProfunzime de la PROTV. 

„Avocatul meu a fost la Londra și s-a întâlnit cu avocații lui și s-ar fi confirmat că banii nu sunt din Moldova (…) E de datoria instanțelor care acționează obiectiv să dea verdictul. Să nu uităm, eu în politică am venit din afaceri. Atât timp cât am fost în politică, am putut să-mi întrețin familia”, a spus Vlad Filat.

Fiul fostului premier moldovean care închiria cu 1000 de lire pe zi, apartamentul din Knightsbridge, a fost forțat să predea aproape jumătate de milion de lire sterline. Studentul, care acum își face studiile la Londra, a vrut să achite 390.000 lire sterline pentru chiria unui penthouse din Knightsbridge, iar din motiv că nu a putut demonstra proveniența acestora, banii au fost confiscați, în urma unei investigații efectuate de Agenția Națională pentru Criminalitate (NCA).

Fiul lui Filat a rămas fără bani la Londra. I-au fost confiscate peste 500 de mii de dolari

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente