(foto) Cristinuța a crescut și a schimbat rochița pe costum de baie. Cum arată ambalajul de vară a pufuleților îndrăgiți

collage

Temperaturile înalte bat la ușă, sezonul estival începe la Chișinău din 1 iunie. Astfel, chiar și producătorii de pufuleți au hotărât să lanseze o versiune de vară a ambalajului.

Acum, pe rafturile magazinelor, iubitorii de pufuleți o pot vedea pe Cristinuța fără rochiță, dar în costum de baie pe plajă. Celebrul personaj apare pe malul mării, unde pozează în costum de baie albastru lângă un surfboard.

Contactați de diez.md, Sevex Prim SRL, compania care produce pufuleții, a menționat că urmează să revină cu o reacție în raport cu noua ipostază a eroinei.

1
Photo Credit: Oleg Barbos

2

Amintim că, acum doi ani, compania a fost implicată într-un scandal. „BUELO” S.R.L, o companie din România, a încălcat legislația concurențială, prin copierea ilegală parțială a ambalajului produsului bastonașe din porumb „CRISTINUȚA”, „CRISTINEL” pentru produsele „SĂNDUȚA”, „SĂNDEL” și plasarea acestora pe piață, informează Consiliul Concurenței. Compania din România a achitat o amendă de 77 de mii de lei.

Mai multe detalii despre acest caz, vedeți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente