Provocarea #totisuntemdiferiti a prins aripi în ultimele zile pe rețelele de socializare. Mai multe persoane fără jenă că ar putea fi criticați și cu mult entuziasm au încălțat ciorapi de diferite culori pentru a promova toleranța în raport cu persoanele care au Sindromul Down. Elevii care studiază la IP Liceul Teoretic „Bogdan Petriceicu Hasdeu” de la Drochia dis-de-dimineață și-au pus ciorapii colorați și au venit cu un zâmbet larg la școală. 

Elevii din a 12-a „C”, provocați de dirigintele lor, acceptat challenge-ul și au venit azi, pe 21 martie, Ziua Internațională a Sindromului Down, în ciorapi diferiți și colorați. „Nimeni nu a impus elevii, eu i-am provocat și ei au acceptat. O cunosc pe Ludmila și mi s-a părut provocarea foarte interesante, și pe alocuri educativă. La rândul meu, am venit încălțat ca și elevii, în ciorapi de diferiți”, spune Alex Leahu.

2

Photo Credit: Alex Leahu

Elevii erau foarte entuziasmați și dis-de-dimineață trimiteau fotografii cu ciorapii colorați în chatul comun al clasei.

3 4 5 6 7

1

Photo Credit: Alex Leahu

Ludmila Adamciuc este o tânără de 23 din Moldova. Ludmila e mămica unei fetițe cu Sindromul Down. Pentru că pe 21 martie este Ziua Internațională a Sindromului Down, tânăra și-a propus să promoveze toleranța față de acești oameni prin intermediul unei provocări colorate. Ludmila îndeamnă lumea frumoasă să-și pună doi ciorapi diferiți, să facă o fotografie și să o publice cu hashtagul #totisuntemdiferiti.

Mai multe fotografii interesante, dar și îndemnul Ludmilei le găsiți într-un articol anterior. În Moldova a pornit o nouă provocare colorată pentru promovarea toleranței față de oamenii cu Sindromul Down.