Cine este moldoveanul care a dăruit Chișinăului bradul artificial instalat în PMAN

S02_0687-920×614

Denis Tolmaci este un antreprenor și proprietarul companiei Eco Casa – lideră pe piața brazilor artificiali și ghirlandelor led. Compania a dăruit Chișinăului, în acest an, un brad artificial cu înălțimea de 15 metri, iar ceilalți 5 metri au fost achitați de primărie.

Bloggerul Pavel Zingan a discutat cu omul de afaceri de la care a aflat cum au reacționat autoritățile municipale când acesta le-a dăruit acest cadou.

http://pavelzingan.md

„Noi am hotărât să dăruim municipiului o construcție  multifuncțională de 15 m care va putea fi instalată de mai multe ori în ajunul sărbătorilor de iarnă. Această practică o putem vedea și țările europene. Prin aceasta contribuim la salvarea naturii și a ecologiei. Primăria s-a bucurat de acest cadou, însă nu de înălțime. De aceea, autoritățile au achitat încă pentru 5 metri ca bradul să aibă în final înălțimea de 20 de m”, a spus Denis Tolmaci.

http://pavelzingan.md

Din spusele ex-primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă, acest brad costă prea mult și din acești bani primăria ar putea cumpăra în fiecare an câte un brad. Acesta mai adaugă că acest cadou trezește suspiciuni, deoarece nu s-a făcut transparent. „Dacă nu e transparent, nu e credibil”, a declarat Chirtoacă la emisiunea Politica Nataliei Morari.

Citiți de asemenea:

„Cum e regimul artificial așa este și bradul ”. Cum comentează Dorin Chirtoacă costul pomului de Crăciun din PMAN

(galerie foto) Magie și sărbătoare. În centrul Capitalei a fost inaugurat Pomul de Crăciun și au fost aprinse luminițele

 (foto) Meme-uri artificiale ca și bradul din PMAN. Cum au reacționat internauții la perla lui Chirtoacă despre pomul de Crăciun

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente