Ești student și cauți un job? Metro lansează o ofertă unică de muncă part-time pentru tine

4f1e8340e81c7

Ești student, nu ai experiență de muncă, iar timpul și bugetul tău sunt limitate? Ești deja angajat, dar salariul tău nu-ți permite să faci față cheltuielilor? Poate ai alte ocupații, pasiuni și nu vrei să renunți la ele pentru a te dedica unui job full-time. Metro îți vine în ajutor cu oferte avantajoase de muncă part-time. Ai posibilitatea să te bucuri de un program flexibil, un salariu motivant și multe alte beneficii.

De ce să alegi locul de muncă la Metro?

Dacă part-time semnifică mai mult pentru tine decât full-time, atunci vei găsi un loc potrivit în echipa Metro. Ei îți oferă posibilitatea să îți organizezi programul după bunul tău plac. Poți să-ți alegi programul de lucru și numărul de ore care te avantajează cel mai mult:

# 6.00-10.00;

#6.00-12.00;

#15.30-22.00;

#18.00-22.00;

# program de week-end.

Pentru ca munca să fie bine realizată, este nevoie ca angajatul să aibă parte de toate condițiile care asigură productivitatea. Pe lângă un program flexibil, cei de la Metro îți oferă o mulțime de alte beneficii:

# un salariu competitiv;
# sisteme motivaționale atractive
# prânz, transport și echipament de lucru asigurat;
# reduceri la produsele cumpărate din magazin.

Toate acestea într-un mediu cu oameni buni, produse excelente și oportunități pe măsură în cadrul unei companii internaţionale care asigura principii corecte de muncă.

Experiența de la Metro îți asigură un start în carieră. Ei oferă programe de instruire teoretice și practice la standarte internaționale și asigură o perioadă de stagiere achitată. Fie că este primul tău job, fie că vrei să-ți consolidezi experiența acumulată, la Metro ai posibilitatea să obții și să îți dezvolți competențe esențiale pentru cariera ta.

Câteva dintre acestea sunt:

# abilități de comunicare cu clienții;
# abilități organizatorice și de planificare a activităților economice;
# cunoștințe despre comerț marketing, merchandising și merceologie;
# standardele de calitate de pe piață.

Competențele și cunoștințele acumulate în cadrul unui mediu care are procese definite la standarde internaţionale asigură un start bun în carieră.

Nu ezita să te alături unei echipe care prețuiește dezvoltarea ta personală la fel de mult ca tine. Poți aplica pentru un job dacă ești student și vrei să îmbini studiile cu munca sau dacă ești deja angajat, dar ai nevoie de venituri suplimentare.

De asemenea, poți aplica și dacă ești un om neconvențional, căruia nu i se potrivește un program obișnuit de muncă. Oricare ar fi cazul, te poți bucura de o agendă flexibilă, care îți va permite să îmbini utilul cu plăcutul, adică să te bucuri din plin de pasiunile și interesele tale personale și să-ți câștigi existența în același timp.

Pentru a aplica pentru un post la Metro, poți completa CV-ul la Intrare Clienți sau pe site-ul oficial. Te poți adresa la:

# Magazin METRO Chisinău 1 (Stăuceni):

[email protected], tel: (22) 405-254

# Magazin METRO Chisinău 2 (Botanica):

[email protected], tel: (22) 400-160

# Magazin Bălţi

personal.blt@metro.md, tel: (231) 54 -402.

Completează formularul de angajare și bucură-te de beneficiile unui job part-time într-o companie internațională cu renume.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente