Cea de a doua seară a UEFA Champions League aduce alte două meciuri de top, echipa Real Madrid întâlnește pe teren propriu echipa din Torino, Juventus. În cel de al doilea meci Bayern Munich a întâlnit pe teren propriu echipa Sevilla din Spania.

Meciul serii a fost jucat în Spania unde echipa Real Madrid a întâlnit pe teren propriu echipa Juventus Torino. Juventus a deschis scorul prin Mandzukic  care a înscris din plonjon, cu capul, după o centrare a lui Khedira. Mandzukic reușește dubla, a marcat din nou cu capul, din centrarea lui Lichsteiner. Navas a gafat inexplicabil și a scăpat în față o minge venită dintr-o centrare banală. Matuidi a fost pe fază și a intrat în poartă cu tot cu minge. Ronaldo înscrie un gol din penalty și califică echipa Real Madrid în semifinalele UEFA Champions League.

A doua partidă din această seară a fost jucată pe Allianz Arena, unde echipa lui Heynckes a reușit să se califice datorită golurilor marcate în meciul din deplasare unde a învins echipa Sevilla cu scorul final de 2-1.