Recomandări #diez. Evenimente pentru 11 martie, o zi de duminică cu mult soare

couple-love-water-summer
Foto: Snapwire

Zilele de weekend sunt așteptate pe parcursul întregii săptămâni, unde mai pui că e vorba despre niște zile de primăvară cu mult soare. Dacă nu știi unde poți merge pe 11 martie, echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente frumoase.

# Ea e diferită de tine! Și deci? – Club De Dezvoltare Personală

Image may contain: one or more people and outdoor

Pe 11 martie Clubul de Dezvoltare Personală te invită la o ședință nouă. De data aceasta, fiindcă suntem încă în spiritul zilei de 8 martie, veți încerca să descurcați misterul diferențelor dintre bărbați și femei, și a diferențelor dintre tipuri de personalitate. Mai multe detalii găsiți pe Facebook.

# Vocea Umană

Image may contain: 1 person, text

Teatrul Geneza Art prezintă un spectacol de Daniela Burlaca, după monodrama „Vocea Umană” de Jean Cocteau. Premiera spectacolului este concepută în contextul Zilei Îndrăgostiților și este axată pe stări provocate de iubire. Iubirea care nu are timp, vârstă, limbă, gen, limită, prejudecăți. Spectacolul începe la ora 19:00, detalii găsiți pe Facebook.

# Expoziție-concurs „Imagini printre Note”

Image may contain: outdoor

Anul dedicat Maestrului Eugen Doga continuă. Cu ocazia inaugurării Salonului „Eugen Doga Music Cafe”, Centrul Cultural Vatra a organizat expoziția –concurs „Imagini printre Note” la care au participat copii și adolescenți din toată Republica dar și din România. Copiii au avut sarcina să transpună prin culori, asociativ creația Maestrului, astfel urmărind scopul de a promova în rândurile celor mici muzica celui mai mare compozitor al Republicii Moldova. Mai multe detalii despre expoziție găsiți pe pagina de Facebook.

# Zimbru Run Day | Aleargă cu FC Zimbru

No automatic alt text available.
FC Zimbru te invită la o cursă de alergare împreună cu toată echipa galben-verzilor pentru a menține un stil de viață sportiv în această primăvară! Mai multe detalii găsește pe pagina de Facebook a evenimentului.

# Șezătoare cu Ramuri

No automatic alt text available.

Dacă eşti pasionat de broderie sau chiar dacă nu eşti, dacă ştii să brodezi, sau dacă eşti curios să o faci, ai şansa să afli cum un ornament creat de RAMURI devine broderie. Mergi la șezătoare pe data de 11 martie, unde vei învăța, ghidat de RAMURI, cum e să creezi o lucrare brodată, începând cu schița și finalizând cu aplicarea tehnicii alese. Detalii vezi pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente