PDM va efectua un sondaj pentru a vedea ce așteptări au oamenii de la viitorul primar din Chișinău și Bălți

alegeri_locale
Foto: Realitatea Oltului

Partidul Democrat din Moldova va efectua un sondaj de opinie în Chișinău, pentru a vedea ce așteptări au locuitorii orașului de la viitorul primar și cum cred ei că formațiunea ar trebuie să abordeze alegerile locale anticipate. Un sondaj similar ar putea fi organizat și în Bălți. Anunțul a fost făcut astăzi de către purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gămurari, la briefingul de după ședința săptămânală de la partid.

Potrivit lui, liderul formațiunii, Vlad Plahotniuc, a solicitat organizațiilor locale din cele două orașe să vină cu o analiză și propuneri privind situația din ambele orașe, iar în baza lor va fi luată o decizie privind participarea PDM la alegerile primarilor din Bălți și Chișinău.

În context, purtătorul de cuvânt al PDM a subliniat că Partidul Democrat salută demisia primarilor municipiilor Chișinău și Bălți. Astfel, ei oferă șansa oamenilor din ambele orașe să-și aleagă conducători integri, apți să le rezolve problemele.

„Partidul Democrat a apreciat acest gest al celor doi primari, chiar dacă întârziat. Astfel, se oferă șansa de eliminare a haosului, intereselor politice care apăreau. Este vorba de acel nivel de corupție ridicat care a fost discutat nu doar de către locuitorii municipiilor respective, dar și de societatea civilă”, a declarat Gămurari.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente