(video) Unde-s tinerii. Despre motoare, riscuri, eșecuri și victorii. Descoperă povestea lui Mihail Cociu, un motocrosser din Moldova

pp

Antrenamente în fiecare zi, efort, căderi și riscuri. Sportul de performanță implică dedicație maximă din partea celor care îl practică și limite care trebuiesc depășite în fiecare zi. Mihail Cociu este un sportiv din Moldova, carede la vârsta de 8 ani practică motocrosul, iar în palmaresul său a adunat zeci de medalii de la competiții de talie mondială.

Motocrosul necesită multe investiții financiare, dar și morale. În Republica Moldova, acesta nu se enumeră în topul celor mai populare sporturi, dar Mihail și-a propus să modifice situația. Tânărul este foarte ambițios, el vrea să deschidă o școală, unde ar putea să transmită cunoștințele acumulate în cadrul participărilor la mai multe competiții mondiale, micuților din Moldova care au visuri mărețe.

Pentru a-și atinge scopul, sportivul muncește foarte mult. El crede că exemplul său ar putea motiva copiii să nu se lase înfrânți și în pofida greutăților să investească toată forța, energia și emoțiile întru realizarea visurilor propuse.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente