(video) #Spoturi de Crăciun 2017. Ursulețul Paddington salvează sărbătoarea

MS-paddington-hed-2017
Foto: adweek.com

În primele săptămâni ale lunii noiembrie începe întrecerea companiilor pentru cel mai bun spot de Crăciun. Echipa #diez îți prezintă câte un spot pe zi din toate cele lansate pentru sărbătorile de iarnă.

Retailerul britanic Marks & Spencer și-a lansat spotul de Crăciun și are toate șansele să-și bată rivalii grație protagonistului său – ursulețul Paddington, scrie metro.co.uk.

În ajunul Crăciunului, ursulețul Paddington visează fericit marmeladă când este trezit de un hoț pe acoperiș. Cu inocența unui copil, Paddington crede că hoțul este de fapt Moș Crăciun. Atunci când sacul hoțului se rupe, Paddington vede cadourile adresate prietenilor și vecinilor săi și începe să-l ajute pe hoț să ducă în siguranță toate darurile exact de acolo de unde au fost furate, Paddington continuând să creadă că îl ajută pe Moș Crăciun.

Cei doi vizitează diferite case, punând cadourile în ciorapii potriviți. Mai mult, chiar reușesc și să muște dintr-o coptură pe drum.

Pe măsură ce toate cadourile se întorc în siguranță la proprietarii lor, Paddington și hoțul aruncă o privire în sufrageria lui Alice, admirând scena emoţionantă în care aceasta își demonstrează cadourile întregii familii. Bucuria de pe fețele lor este suficientă pentru a topi chiar și inima hoțului. Înduioșat, acesta îl cuprinde strâns pe ursulețul Paddington, mulțumindu-i pentru ajutor.

Paddington așa și nu află cum, de fapt, a salvat Crăciunul. Ursulețul își ia rămas bun de la „Mos Craciun” și îi dăruiește un sandwich cu marmaladă păstrat chiar sub pălăria sa.

Deși spotul a fost primit bine de către internauți, acesta a stârnit unele controverse. În scena în care hoțul își arată recunoștința, rostind „Thank you, little bear/Mulțumesc, micuțule ursuleț”, mai multe persoane au auzit altceva…

https://twitter.com/Rob_de_Souza/status/928019149212848129

 

Întrebat despre controversă, M & S a declarat pentru Adweek că nu ar trebui să existe o confuzie.
El spune: „Mulțumesc, urs mic”. Credem că este foarte clar. Nu am schimbat nimic în spot.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Djein Vacari
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente