(video) Ce cărți citește Maia Sandu și ce le recomandă tinerilor care vor să învețe la Harvard

Lidera PAS, Maia Sandu
Foto: ZdG.md

Lidera PAS, Maia Sandu, preferă literatura scriitorilor contemporani. În prezent, Sandu citește „Casa tăcerii ”, al doilea roman al lui Orhan Pamuk. Operele scriitorului israelian, Amos Oz, sunt de asemenea printre preferatele liderei PAS.

Îmi plac scriitorii contemporani, care nu doar fac și scriu literatură interesantă și captivantă, dar reușesc să transmită anumite lucruri despre țara lor”, a menționat Sandu.

În ce privește studiile sale la Universitatea Harvard, Maia Sandu le recomandă tinerilor să încerce și să nu le fie frică.

Niciodată să nu te gândești că Harvardul sau Oxfordul nu este pentru tine. Eu așa m-am gândit la început că Harvardul este pentru o anumită categorie de oameni. Eu am încercat și am fost surprinsă atunci când am primit scrisoarea de accept. Nu am făcut un efort enorm pentru a pregăti actele pe care le-am transmis la Universitate. În câteva nopți am scris câteva esee care se solicitau obligatoriu. Am susținut examenul la limba engleză. Tinerii merită să încerce”, a conchis sursa.

The Bean Bag Theory este o emisiune care își propune să-i scoată pe cei care fac politica moldovenească în fața Parlamentului și în afara politicii.

*Emisiunea este moderată de către: Victoria Sakharova și Ștefan Grigoriță;

* Editor imagine – Dinu Bubulici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente