Recomandări #diez. Evenimente pentru o zi călduroasă de joi, 14 septembrie

evenimente40
Foto: Jose Alfredo Lerma Contreras

E joi, deci e weekend la noi! Echipa #diez a făcut o selecție de evenimente pentru o zi de joi cu temperaturi ridicate în termometre. Fie că vrei să mergi la un film, să patricipi la un eveniment drăguț sau să-ți depășești frici, alege unul dintre ele și transformă-ți seara obișnuită de joi într-una frumoasă și activă.

# Evening Meditation! Terrace Live Music!

Kwantula este un proiect muzical din Moldova, care combina câteva instrumente neobișnuite ca hang drum, didgeridoo și wobble darbuka. Sunetele acestor instrumente sunt armonizate intr-o combinație perfectă a diferitor vibrații- ușurința aerului, adâncimea pământului și vibrațiile cosmice. Vino la o seară de recital „cosmic”. Toate detaliile, aici.

# Tekwill Visionary Club with David Parrish

Tekwill Visionary Club revine pe 14 septembrie cu o nouă ediție și cu un speaker de excepție – David Parish, expert cu notorietate mondială în sfera industriilor și antreprenoriatului creativ. Vino să înveți să combini creativitatea și afacerile! Detalii, pe facebook.

# Vernisajul expoziției Ștefan Luchian

Muzeul Naţional de Artă al Moldovei, Muzeul Naţional de Artă al României şi Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” Vă invită joi, 14 septembrie 2017, ora 16.00 la vernisajul expoziţiei Ştefan Luchian- între tradiţie şi modernitate. Dacă vreți să ajungeți la eveniment, găsiți pe pagina de facebook tot ce vă interesează.

# Chisinau Toastmasters, întâlnirea oratorilor

Ți-e frică de vorbitul în public și vrei să treci peste orice barieră? Vino la întâlnirea Toast Masters și învață toate tehnicile oratoriei, care te vor ajuta să-ți depășești orice limite și să devii un vorbitor bun. Detalii, aici.

# Orașul Bântuit

Cu toții am avut o problemă la un moment dat cu clovnii. Chiar dacă acum îi găsim plictisitori, nu există copil care la un moment dat să nu aibă teama de ei, din cauza machiajului, sau din cauza că se bagă foarte mult în sufletul omului, râd din nimic (și râd nebunește), iar de cele mai multe ori au o lucire stranie în ochi, care ar putea să înspăimânte pe oricine. Filmul It merge pe ideea unui clovn malefic.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente